Kylpylä- ja leffaliput

LIPPUJA MYYDÄÄN NIPPU KEVÄISIN JA NIPPU SYKSYISIN!

Lipunmyyntipaikoista, myyjistä jne. tiedotetaan aina myynnin ollessa ajankohtainen

Elokuvateatteri Star, Oulu

Tänäkin vuonna Tehy ao 707 tarjoaa jäsenilleen jäsenetuna aivan tolkuttoman halpoja lippuja Oulun parhaaseen elokuvateatteriin: Elokuvateatteri Star! Star:ssa on kaikki nykyaikaiset jutut kuten HFR ja 3D, eli sinne siis!

Elokuvalippujen hinta jäsenillemme on 5 euroa/kpl. Lippuja saa kaksi kappaletta per jäsen (varaudu todistamaan jäsenyytesi). Liput ovat ns. vaihtolippuja, eli ne käyvät mihin tahansa näytökseen, ja niissä on runsaasti voimassaoloaikaa.

Etu on huikea, näin halvalla ei saa mistään elokuvalippuja! Lippuja on suuri, mutta rajoitettu erä.Muista myös, että Starissa on aina Tehyn paikallisesti neuvottelemat alennus, -1 euro normaalista lipun hinnasta.

Tehy ao 707 tarjoaa kestosuosikkiaan jäsenilleen, edullisia kylpylälippuja Oulun Edeniin! Lähde rentoutumaan!

Lippujen hinta on edelleen hulppean edullinen 5 euroa/kpl. Lippuja saa ostaa kaksi kappaletta kukin jäsen, ja jäsennumero pitää olla tiedossa ostettaessa.

Muista että lippuja on rajoitettu erä, eli kun ne loppuvat, ne loppuvat. Lisää sitten ensi lukukaudella? Muista myös, että Edenissä on aina Tehyn paikallisesti neuvottelemat alennukset!