Teatteriin! Rakkauden autokorjaamo 28.6.2019

Kesä on rakkauden aikaa, ja nyt tarjoamme teille mahdollisuuden kesäiseen romantiikkaan teatterin muodossa ja parissa. Olemme varanneet lippuja Möljälle Rakkauden autokorjaamo -esitykseen pe 28.6.2019. klo 19. Lipun hinta vain 20€ ja niitä on tarjolla yksi per jäsen myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina, kuten 28.3. tiedotustilaisuudessa, 25.4. kevätkokouksessa ja niin edelleen.

RAKKAUDEN AUTOKORJAAMO

Musiikin täyteinen komedia

Kari Takalo pyörittää Jormalan kylässä autokorjaamoa tyttärensä Auroran kanssa. Suomen ehkä kuumin tanssibändi Trio Kasanoova on matkalla tärkeälle keikalle, kunnes autossa ilmenee ongelmia. Kasanoovat saapuvat lähimpään korjaamoon, eli Takalon autokorjaamoon Jormalan kylään. Kasanoovat saapuvat, Takalon autokorjaamon rauha rikkoontuu ja Tartu Hittiin -talentkilpailu rantautuu rasvamonttuun. Palautuuko elämä koskaan pikkukylässä normaaliksi Trio Kasanovan vierailun jälkeen? Miten kaikki kyläläiset ovat niin samannäköisiä ja kuka on Reiska!

Näe riemastuttava kotimainen musiikkikomedia, jossa on tuttuja ja tuntemattomia sketsihahmoja puskat täynnä.

Lavalla mm: Heikki Silvennoinen, Viivi Pumpanen, Sami Hintsanen, Ville Pusa ja Jani Karvinen. Esityksessä musiikkina kuullaan isoja suomalaisia pophittejä mm. Juha Tapiolta, Anssi Kelalta, J. Karjalaiselta, Kaija Koolta, Jenni Vartiaiselta ja Suvi Teräsniskalta.

Liput ovat hulppean edulliset - vain 20 euroa per lippu, yksi per jäsen! Lippuja myydän myöhemmin ilmoitettavina ajankohtina kioskeilla ja jäsentilaisuuksissa.