Tehy ao 707 on Vuoden Välkky 2013! (päivitetty 16.12.)

16.12.2013


TJS jakaa joka syksy Vuoden Välkky -palkinnon sellaisesta ideasta tai toimintamuodosta, joka on edesauttanut ammattiyhdistyksen kehittymistä ja vaikuttavuutta. Sellaista voi olla esimerkiksi yhdistyksen luottamustoimisten ja aktiivien motivoiminen ja jaksamisen kehittäminen tai jäsenten työssä jaksamiseen ja työpaikan epäkohtien korjaamiseen vaikuttaminen.

Palkintoja päätettiin jakaa tänä vuonna kaksi, koska saapuneissa ehdotuksissa oli useampia vakavasti harkittavia palkinnon saajia. Toinen palkinto myönnettiin Pirkanmaan Talentialle aluevastaavaverkoston luomisesta.

Ja toinen myönnettiin meille! Onneksi olkoon Tehyn ammattiosasto 707:lle! Täydelliset perustelut ilmestynevät TJS:n sivuille ja kuullaan palkinnon luovutustilaisuudessa 16.12., mutta perusteluissa on "useampikin järjestötoimintaa uudistava idea: yhdistyksen kehityskeskustelut, sosiaalisen median käyttö tiedotuksessa monipuolisesti ym. Näistä itse asiassa se hauska ja oivaltava vaalivideo oli pantu erityisesti merkille." 

Lupaamme jatkaa välkyllä linjallamme myös vuonna 2014!

---

Päivitetty 16.12.2013: Ammattiosastomme lähetti edustajikseen noutamaan palkintoa puheenjohtajamme Arjan ja alajaostojen tiedottajan Henryn. Lue koko tiedote TJS-Opintokeskuksen sivuilta.