Verkkotiedottaja muistuttaa: Muista seurata tiedotuskanaviamme

17.1.2014

Liittyen esimerkiksi tulevaan Jäsenretkeen Tallinnan suuntaan, meille on tullut tiedusteluja (lue: moitteita) siitä, että tapahtumista ei tiedoteta tarpeeksi. Sama ilmiö tapahtui esimerkiksi viime Ruskaretken aikoihin.

Muistutetaan siis tiedotuskanavistamme: Kaikista tapahtumista tulee heti jo suunnitteluvaiheessa maininta ainakin tapahtumakalenteriimme kotisivuillemme, osoitteestahttp://ao707.tehy.fi/tapahtumat siis näkee jo pitkälle mitä tulee tapahtumaan. Lisäksi ainakin isoimmista tapahtumista tehdään pikku-uutinen etusivulle. Tämän LISÄKSI tapahtumista tiedotetaan Facebookissa ainakin ryhmässä, mutta usein myös sivuilla. Sivujen seuraaminen ei vaadi Facebook-tunnuksia, vaan kirjoittamalla osoitekenttään http://facebook.com/ao707 voi seurata tätä. Sama koskee Twitteriä.

Tämän lisäksi tapahtumista tulee tietoa myös PPSHP viikkotiedotteeseen joka viikko. Yhdysjäsenet myös tiedottavat tapahtumista yksiköissä mahdollisuuksiensa ja ilmoitustaulutilansa mukaan. Ilmoitustauluille laitettavat julisteet voi hakea esim. osoitteesta http://ao707.tehy.fi/tiedotteet/ilmoitustaulumateriaali/ mutta mikään ei estä tulostamasta sinne kotisivuilta pikku-uutisia niitä varten, jotka eivät ole aktiivisia nettaajia.

Tapahtumiin on joskus rajoitettu määrä paikkoja, ja silloin aktiivisuudesta palkitaan, eli jos olet seurannut tiedotustamme, pääset ensimmäisten mukana ilmottautumaan. Tiedotus on ilmeisesti toiminut, koska 100 paikkaa Tallinnaan täyttyi muutamassa tunnissa.

Muistutettakoon nyt siis, että meillä on tulossa esim. kevätkokous, syyskokous, uuden hallituksen valinta ja pikkujoulut tänä vuonna.

//Tatu, verkkotiedottaja