Hyvä Ihminen 2015 valittu!

19.5.2015
Ammattiosastomme hallitus valitsee jäsenten ehdotuksen perusteella vuosittain "HYVÄ IHMINEN" -tunnustuksen saajan. Kuten aiempinakin vuosina, ehdotuksia tuli paljon, mikä osoittaa että meillä on hyvä työpaikka täynnä hienoja ihmisiä!

Hyvä ihminen -kriteerit ovat "Ihminen, joka on työssään tai muuten toiminnallaan vaikuttanut meidän jäsentemme hyvinvointiin, työn sujuvuuteen, työilmapiiriin, auttanut, opastanut ja kannustanut. Hän on ystävällinen, positiivinen, iloinen, rohkeasti ja luontevasti oma persoona. Hän on asiansa osaava, auttaa vaikeissa asioissa ja huomioi toiset tasapuolisesti."

Ehdokkaita voivat esittää ammattiosaston jäsenet. Ehdokkaalla tulee olla takanaan useamman henkilön kannatus. Tunnustuksen saaja voi olla ammattiosastonn jäsen, mutta se ei ole tunnustuksen saamisen edellytys. Hän voi olla myös sairaanhoitopiirin ulkopuolelta. Samalle henkilölle ei tunnustusta myönnetä peräkkäisinä vuosina.

Ammattiosaston hallitus valitsee tunnustuksen saajan. Hallitus ei voi esittää omaa ehdokasta. Hallituksen jäsenet voivat kuitenkin olla mukana esittämässä jotain ehdokasta tai ehdokkaana.

Muistaminen on 100 euron lahjakortti, kukkia ja pienimuotoinen kahvittelu.

Vuoden 2015 Hyvä ihminen on johdon sihteeri Katariina "Kati" Ervasti yhtymähallinnosta. 

Perusteluiksi valinnalle annettiin mm. seuraavaa: ”Hän on reipas, positiivinen ja huumorintajuinen. Hän on aina ystävällinen kaikkia kohtaan ja kohtelee kaikkia tasapuolisesti. Aina Katin luo mennessä on sellainen olo, että on tervetullut. Kati on helposti tavoitettavissa: Hän vastaa viesteihin nopeasti ja soittaa aina takaisin, jos ei jostain syystä pysty puheluun vastaamaan. Katin asenne työhön on ammattimainen. Hän tietää paljon asiosta – ja jos ei tiedä, hän kyllä selvittää. Kati on luotettava ja jämpti, ja tekee aina mitä lupaa.Tilanteeseen kuin tilanteeseen löytyy apu.”

Esittänäjänä oli kolmisenkymmentä sairaanhoitopiiriläistä, yli tulosalue- ja järjestörajojen.

Yllätimme Katin tänään kakkukahveilla kesken työpäivän! Kiitos siis myös Katin esimiehelle yllätykseen osallistumisesta. Kuvamateriaalia on tulossa!

Onnea Kati!