Terveiset syyskokouksesta 24.11.

24.11.2015Tehy PPSHP sääntömääräinen syyskokous pidettiin 24.11. ravintola Rauhalassa ja sen viereisellä Oulu Internation Schoolilla.

Paikalla oli yli 140 tehyläistä, kiitos aktiiviselle jäsenkunnalle. Aloitimme illan ruokailemalla ravintola Rauhalan noutopöydistä. Ruoka oli erittäin hyvää ja miljöö tunnelmallinen.

Kokouksen aluksi saimme nauttia esittävästä taiteesta: Komedienneryhmä Ilonpillerit esitti meille draamakomedian "Kaksi hoitajaa", joka oli sekoitus alamme arkea, ajankohtaista kannanottamista ja nauruhermot herättäviä repliikkejä.

Itse kokous hyväksyi esityksen mukaisesti ensi vuoden toiminta- ja taloussuunnitelman sekä Tehy ry:n mallisääntöjen mukaiset sääntömuutokset.

Kokouksessa muistettiin myös Vuoden Lähihoitaja 2015 -tunnustuksen saanutta jäsentämme Kai Tervoa, sekä arvottiin kolme Polar Loop -aktiivisuusranneketta. Onnittelut!

Pahoittelemme järjestelymuutoksia illan suhteen sekä kokoustilan huonoa ilmanvaihtoa. Kiitos vielä kerran osallistujille sekä aktiivisille toimijoillemme!