Vuoden 2016 Hyvis on Marjo Kontinaho

13.5.2016

Vuoden 2016 Hyvä ihminen on kätilö Marjo Kontinaho, Oulaskankaan sairaalan synnytysosastolta.

 

Perusteluiksi valinnalle annettiin mm. seuraavaa:

”On positiivinen ja hyvä työkaveri. Ammattitaitoinen ja kaikin puolin ihana ihminen! Tekee kätilöntyötä suurella sydämmellä ja intohimolla. Aina hymy huulilla! Hän on tehnyt valtavasti työtä jotta Oulaskankaan Synnytysosasto säilyisi. Ilman Marjon aktiivisuutta olisi varmaan lappu ollut jo synnärin luukulla. Ihmisenä aivan ihastuttava persoona: Aina iloinen ja kannustava, ihan mahtava yhteishengen luoja ja ylläpitäjä."

ja esimerkiksi:

"Marjo on tehnyt valtavan suurta työtä Oulaskankaan synnytystoiminnan säilymiseksi. Marjon motiiveina eivät ole raha eikä valta, vaan aito rakkaus omaa kätilöntyötään sekä alueemme äitejä ja perheitä kohtaan. Pyyteettömillä ponnisteluillaan Marjo on myötävaikuttanut monien ihmisten elämään Oulaskankaan aluesairaalan alueella; tsempannut työtovereita ja paikallisia päättäjiä eteenpäin taistelussa paikallisten palveluiden säilyttämiseksi ja valanut uskoa meihin alueen ihmisiin, että yhdessä voimme enemmän jos vain tahdomme! Marjo on omalla toiminnallaan näyttänyt meille esimerkkiä, että pienikin ihminen voi saada isoja asioita aikaan jos vain uskoo niihin täydellä sydämellään ja on valmis antamaan aikaansa ja energiaansa asian puolesta."

...ja niin edelleen. Esittänäjänä oli runsas joukko Marjon työkavereita. 

Onnea Marjo!

 

Ps. Ehdotuksia jälleen useita, mikä osoittaa että meillä on hieno työpaikka! Perusteluihin oli käytetty aikaa, ja myös muut ehdotetut ovat varmasti kehujen arvoisia!