Vuoden 2018 Hyvä ihminen on Liisa Mannermaa

29.4.2018
Vuoden 2018 Hyvä ihminen on Liisa Mannermaa, sairaanhoitaja osastolta 8. Osastotyönsä lisäksi Liisa työskentelee yhtenä kirurgian koordinoivista hoitajista Oulun seudun yhteispäivystyksen tiloissa.

Perusteluiksi valinnalle annettiin mm. seuraavaa:

"Liisa auttaa omalla asenteellaan ja työmotivaatiollaan koko kirurgian hoitotiimiä yhteispäivystyksessä tekemään työtään potilaslähtöisesti. Lisäksi hän ajan niin salliessa auttaa muidenkin tiimien potilaita ja hoitajia."

”Liisa on aina iloinen ja positiivinen. Hänen myönteinen asentensa tarttuu muihinkin ja auttaa näin selviämään vaativassa työssämme. Kiireen keskellä Liisa onnistuu luomaan tunnelman, että tästäkin työvuorosta selvitään. Toiminnassaan Liisalla on aina maalaisjärki mukana ja hän kohtaa potilaat empaattisesti heistä aidosti huolta kantaen. Liisalla on hyvä sydän.”

"Liisa Mannermaalla on rautainen kokemus ja ammattitatio. Hän jakaa vilpittömästi tietojaan ja taitojaan meille muille auttaen meitä selviytymään työstämme ja kehittymään siinä edelleen. Liisa on helposti lähestyttävä, sydämellinen persoona ja hyvä esikuva meille kaikille."

Onnea Liisa!

Lue lisää Hyvis-tunnustuksesta ja katso aiemmat valinnat osoitteessa http://tehyppshp.fi/hyvis