Terveisiä syyskokouksesta!

14.11.2018

Tehy PPSHP sääntömääräinen syyskokous pidettiin 13.11.2018 kello 16:30 alkaen Lapland Hotels Oulussa.

Kokoukseen osallistui satakunta jäsentä ja asialistalla olivat hyvin perinteiset sääntömääräiset asiat. Hallituksen esitykset toiminta- ja talouskertomuksiksi hyväksyttiin esittelyn jälkeen. 

Toimintasuunnitelman painopisteitä ovat entiseen tapaan innovatiivinen ja tehokas edunvalvonta, monipuolinen jäsenhuolto ja nopea vastaaminen toimintaympäristön muutoksiin. Edunvalvonnan puolella haasteita tuovat muutokset Oulaskankaalla, rakentaminen OYSissa, mahdollinen osuuskunnaksi muuttuminen ja muut sote- ja maku-uudistuksen vaikutukset sekä palkkausjärjestelmien uudistamiseen liittyvät asiat.

Jäsenhuoltoon on suunniteltu kulttuuririentojen lisäksi kahta perinteikkääksi käynyttä retkeä, eli syksyllä ruskaretki Leville ja keväällä jonnekin muualle. Loppuvuodesta 2019 tullaan käymään ammattiosaston vaalit, joissa valitaan puheenjohtaja ja hallitus vuosille 2020-2022.

Toiminnantarkastajaksi vuodelle 2019 kokous valitsi Markku Vaaralan ja Ari Heikkisen sekä heille varahenkilöt.

Kokouksen jälkeen söimme aivan sikamureaa sikaa kermapottujen kera. Jälkiruuan kanssa tarjoiltu kinuskikastike oli syntisen sokerista.

Ruokailun jälkeen yhdistimme porukat yhdessä Tehyn Oulun kaupungin ammattiosaston kanssa samaan saliin ja estradille astui Tehy ry:n puheenjohtaja Millariikka Rytkönen. Milla piti salille ajankohtaiskatsauksen nykyisestä tilanteesta ja tulevista suunnitelmista. Irtisanomislaki, sote-uudistus, oma sopimus ja Tehyn uusi lakitoimisto tuotiin esille. Yleisö esitti kysymyksiä laidasta laitaan ja sai niihin vastauksia.

Toivotimme Millan kotimatkalle lämpimien lahjojen kera: piilokärppäfani Milla sai salaa toivomansa Kärpät-pipon ja -huivin, sekä ammattiosastomme logolla varustetut, käsityönä tehdyt pitkät villasukat. Ilmeestä näki, että lahja oli mieluinen!

Kiitos Milla ja kiitos jäsenet! Nähdään viimeistään kevätkokouksessa!

//Tehy PPSHP