Terveisiä kevätkokouksesta!

26.4.2019


Tehy PPSHP sääntömääräinen kevätkokous pidettiin 25.4.2019 kello 16:30 alkaen Elokuvateatteri Starissa, Oulussa.

Kokouksessa oli paikalla seitsemisenkymmentä jäsentä päättämässä yhteisistä asioista. Lopuksi katsoimme Ihmisen osa -leffan ja mässytimme popcornia.

Puheenjohtaja Outi esitteli viime vuoden toiminta- ja talouskertomukset ja ne hyväksyttiin esityksen mukaisina. Ylijäämä viime vuodelta päätettiin käyttää I love Tehy -tilaisuuden matka- ja majoituskustannusten kattamiseen. Ilmottautukaapa jäsenet siis reissuun mukaan, näin halvalla ei saa mistään tällaista kattausta!

Viime vuoden hallituslaisille myönnettiin vastuuvapaus, toiminnantarkastajien lausunnossa ei ollut moitteitta. Hallituksen varajäsenpaikoille oli ollut ehdolleasettelu ennen kokousta ja kokouksessa todettiin, että kaksi ehdokasta oli halukkaita mukaan. Hallituksen varajäseniksi valittiin siis Meeri Mustalahti (sh, os 40) ja Emma Ohtonen (sh, PKS-anestesia). Onnea ja tervetuloa!

Lopuksi oli arvontaa perinteiseen tyyliin. Yhden Pioneerin bluetooth-kuulottimet (arvo 99 euroa) löysivät omistajan, samoin parit liput Möljälle kesäteatteriin ja Tehy PPSHP -promotuotteita jos jonkin moisia.

Paikallaolijat pitivät elokuvaa kevätkokouslisukkeena kivana uutena juttuna. Tosin oillekin ehti tulla vähän nälkä kun oikeaa ruokaa ei ollutkaan tarjolla ja kokoukseen oli riennetty suoraan töistä ja tarjolla oli vain poppareita ja limukkaa.

Kokous- ja koulutuspaikaksi voimme suositella Elokuvateatteri Staria muillekin. Paikan palvelu on aina ollut ensiluokkaista ja ystävällistä - lisäksi on kivaa tukea paikallista yrittäjyyttä. Tarjoamme jatkossakin jäsenillemme jäsenetuhintaisia lippuja Stariin, seuratkaa ilmoittelua!

//Tehy PPSHP