Outi Puoskari jatkaa Tehy PPSHP puheenjohtajana kaudelle 2020-2022, hallitukseen uutta ja vanhaa

14.11.2019


Outi Puoskari
Outi Puoskari

Tehy PPSHP valitsi puheenjohtajan ja hallituksen kaudelle 2020-2022 sääntömääräisessä syyskokouksessaan 14.11.2019 Original Sokos Hotel Arinan kokoustiloissa Oulun ydinkeskustassa.

Syyskokoukseen oli saapunut paikalle noin 90 jäsentä loskaisesta säästä huolimatta. Kokouksen aluksi ruokailtiin, ja sitten mentiin asiaan. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Tehyn hallituksen jäsen, varapääluottamusmies Anneli Näppä.

Syyskokouksessa linjattiin toiminta ja talous tulevalle vuodelle 2020. Toiminnan suunnittelussa painottui tulevat muutokset niin paikallisesti kuin valtakunnallisesti ja niihin varautuminen. Keskustelun jälkeen hallituksen esitys toiminta- ja taloussuunnitelmiksi hyväksyttiin.

Toiminnantarkastajina jatkavat Markku J. Vaarala ja Ari Heikkinen.

Puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan nykyinen puheenjohtaja Outi Puoskari. Outi on sairaanhoitaja (YAMK), uroterapeutti ja Tehyn valtuuston jäsen. Onnea Outille ja menestystä tehtävään ensi vuonna - tehtävää tulee olemaan paljon!

Hallituksen valinta tapahtui sähköisellä äänestyksellä, joka suljettiin kokouksessa. Ääniä annettiin 552 ja äänestysaktiivisuudeksi muodostui 15%. Hallitukseen valittiin 12 varsinaista jäsentä ja ääniharava oli Sari Anttila. Lisäksi valittiin 12 yleisvaraa, joiden keskinäinen järjestys määräytyi äänimäärän perusteella. Onnea uudelle hallitukselle myös! 

Uuden hallituksen järjestäytymiskokous on 3.12., jonka jälkeen toimijoiden roolit ovat selvillä. Hallituksen kokoonpano ja roolit julkaistaan kotisivuillamme osoitteessa http://tehyppshp.fi/hallitus

Ammattiosasto kiittää kaikkia kokoukseen osallistuneita ja äänestäneitä. Äänestäneiden kesken arvottiin Oura-älysormus, jonka voitti Maija-Liisa Väänänen teho-osastolta. Onnea!

//Tehy PPSHP