PPSHP työsuojeluvaalien tulokset

23.11.2021


TYÖSUOJELUVAALIT toimikaudelle 1.1.2022 – 31.12.2025

PPSHP työsuojeluvaalit on nyt (lähes) käyty. Määräaikaan mennessä saatiin 13 ehdokassuostumusta. Vaalit käytiin sähköisenä vaalina ja äänestys päättyi 23.11.2021 kello 12. 


LÄÄKÄREILLÄ oli yksi ehdokas. Koska ehdokkaita oli vain yksi, kysessä oli sopuvaali. Työsuojeluvaltuutetuksi nimetään Jaana Huhtakangas.    
TOIMIHENKILÖILLÄ oli samoin vain yksi ehdokas. Koska ehdokkaita oli vain yksi, kyseessä oli sopuvaali. Työsuojeluvaltuutetuksi nimetään Aira Lievetmursu.
 Vaalit käytiin seuraavilla alueilla: Hoitohenkilökunta, valittiin neljä päätoimista työsuojeluvaltuutettua ja muu henkilökunta, valittiin yksi päätoiminen työsuojeluvaltuutettu.

HOITOHENKILÖKUNNAN VAALEISSA oli 8 ehdokasta.

Työsuojeluvaltuutetuiksi valittiin (suluissa äänimäärä) Petra Neitola (189), Sari Anttila (177), Timo Hannila (126) ja Tatu Tiala (54).

Varatyösuojeluvaltuutetuiksi valittiin Meeri Mustalahti (54), Pauli Kajula (54), Tuula Ala-Aho (8) ja Jussi Pirttisalo (7).

Äänestysprosentti oli 16,1 %
 MUU HENKILÖKUNNAN VAALEISSA oli 3 ehdokasta. Työsuojeluvaltuutetuksi valittiin Minna Linnaluoto (109). Varatyösuojeluvaltuutetuiksi valittiin Miika Heinonen (96).. Äänestysprosentti oli 17,1 %.
 
Lääkäreille ja toimihenkilöille valitaan varavaltuutetut tsv-vaalien päätyttyä. Varavaltuutetun tehtävistä näillä tehtäväalueilla kiinnostuneiden tulee ottaa yhteyttä vaalitoimikunnan edustajiin (pääluottamusmiehet). 

//Työsuojeluvaalitoimikunta

Tehy PPSHP toivottaa onnea valituille ja menestystä työtehtävään! Odotamme innolla yhteistyötä kanssanne myös tulevalla kaudella!