Kolme varaluottarin paikkaa tarjolla!

11.1.2022ON JÄLLEEN LUOTTARIVAALIEN AIKA! Tarjolla on kolme varaluottarin paikkaa loppukaudeksi eli ad 31.12.2022.

Varaluottareilla ei ole tehtävään neuvoteltua ajankäyttöä, mutta laaja koulutusoikeus. Varaluottarin pitää pystyä tarvittaessa sijaistamaan varsinaisia päätoimisia luottareita ja joskus on jopa pitänyt pystyä hyppäämään loppukaudeksikin varsinaisen paikalle.

Kolme varaluottaritehtävää sijoittuvat organisaation avoimille varapaikoille, mutta ehdolle ei asettauduta suoraan ko. paikalle (paikat näet tästä linkistä). Vaalien jälkeen valitut varaluottarit yhdessä luottariorganisaation kanssa sopivat siitä, kuka toimii kenenkin sijaisena.

Tässä on loistava tilaisuus päästä mukaan Tehyn ja ammattiosastomme toimintaan, verkostoitua ja kouluttautua ja ajaa yhteisiä asioita! Kokeneemmat toimijat auttavat ja opastavat, eli rohkeasti mukaan vaan!

ASETU EHDOLLE!? MIKSI? Pääset ajamaan yhdessä muun toimijatiimimme kanssa tehyläisten jäsenten etuja. Saat perehdytyksen tehtäviin kokeneilta kolleegoilta ja lisäksi Tehyn perusteellisen luottamusmieskoulutuksen. Saat 30 päivää vuodessa koulutusoikeutta joten pääset laajentamaan tietämystäsi ja osaamistasi (myös varat). Yhdessä toimiminen tehyläisten toimijoiden kanssa on antoisaa ja hauskaa, vaikka hoidammekin välillä vaikeita asioita.

KUKA? Ehdolle voi asettua sairaanhoitopiirin tehyläinen työntekijä tai viranhaltija, joka on ollut sairaanhoitopiirin palveluksessa viimeistään 1.1.2022 eteenpäin. Ehdolle asetutaan 17.1.-1.2.2022 välisenä aikana ja ehdolle asettajan tulee täyttää samat ehdot kuin ehdokkaan. 

Vaalikelpoisuutesi voit tarkistaa 2.2. - 4.2. sähköpostitse outi.puoskari@ppshp.fi ja mahdolliset valitukset on toimitettava 7.2. klo 15 mennessä.

Tulevien varaluottareiden edustettavat tekevät valinnan sähköisellä äänestyksellä 8.2. kello 0:00 - 22.2. kello 15:00 välillä. Ammattiosaston hallitus vahvistaa vaalin tuloksen 22.2. klo 16 alkavassa kokouksessaan.

MITEN? Täytä sivulta löytyvä ehdokasasiakirja, tulosta ja allekirjoita se, hanki itsellesi ehdolleasettaja ja hänen allekirjoitus, skannaa asiakirja ja laita sähköpostilla vaalilautakunnan puheenjohtajalle sähköpostilla: outi.puoskari@ppshp.fi viimeistään 1.2.2022 kello 14 TAI huolehdi että se on postitse PERILLÄ tuolloin, osoitteessa Tehy PPSHP, puheenjohtaja Outi Puoskari, Sairaalarinne 4 Ge 50, 90220 Oulu.


MUISTA tehdä vaalityötä!

 

ÄÄNESTÄMÄÄN TÄSTÄ (8.2 - 22.2)!


Kysyttävää vaaleista? Ota yhteyttä vaalilautakunnan puheenjohtaja Outiin.