Ensihoidon alajaosto perustettu!

23.2.2022Tänään 23.2. pidettiin ensihoidon alajaoston perustamiskokous. Alueen ensihoito, eli entiset Jokilaaksojen pelastuslaitoksen ja Oulu-Koillismaan pelastuslaitoksen ensihoitotoiminta siirtyi PPSHP ensihoidon toimialueelle vuoden alusta.

Vuoden 2013 alusta yhdistyi viisi ammattiosastoa: OYSin, OYS Psykiatrian, Visalan, Oulaskankaan ja Tahkokankaan. Oman paikallisen toimintansa turvaamiseksi perustivat Visala, Oulaskangas ja Psykiatria omat alajaostonsa. Psykiatrian alajaosto lakkautti itsensä siirtymäkauden jälkeen, ja Visalan sairaalan alasajon jälkeen myös sen alajaosto lopetti. Vuodesta 2017 eteenpäin siis ainoana toimivana alajaostona on ollut Oulaskankaan alajaosto, kunnes nyt perustettiin ensihoidon alajaosto. 

 

Ensihoidon alajaosto on osa ammattiosastoa. 

Alajaoston jäseniä ovat PPSHP:n ensihoidon toimialueen tehyläiset ammattiosaston jäsenet.

Alajaoston tarkoituksena on toimia tiedon välittäjänä jäsentensä ja ammattiosaston välillä sekä vahvistaa jäsentenn edunvalvonta. Alajaosto järjestää tarpeelliseksi katsomaansa toimintaa sekä osallistuu monenlaisen virkistystoiminnan tukemiseen. Jäsenet osallistuvat myös ammattiosaston koulutuksiin, jäseniltoihin, retkiin ja kokouksiin. 

Ensihoidon toimialueella toimivat Tehy PPSHP:n alueluottarit sekä omat työsuojeluvaltuutetut. Alajaoston toimintaa ohjaa sen valitsema hallitus.

Alajaoston hallitus kaudelle 2022

Puheenjohtaja Heli Palo

hallituksen jäsenet 

Outi Lehtimäki
Kai Mäntykenttä
Otso Ollikainen
Milla Siekkinen
Satu Katila
Matti Tolonen

hallituksen yleisvarajäsenet

Eija Pakarinen
Tuomo Kirstinä
Marjo Järvenpää
Matleena Erkkilä
Mika Pekkala
Johanna Laukka