LAKKO! OYS tehoille ja valvontaosastolle 13.9.-16.9.

29.8.2022


Neljän vuorokauden mittainen lakko Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymässä Oulun yliopistollisen sairaalan Tehohoitokeskuksen aikuisten teho-, tehovalvonta- ja valvontahoito yksiköissä alkaa tiistaina 13.9.2022 klo 00.01 ja päättyy perjantaina 16.9.2022 klo 23.59.

Lakossa ovat työtaistelun aikana kaikki työsopimussuhteiset Tehyn ja SuPerin jäsenet kyseisissä yksiköissä. Kohteissa tehtävä työ on lakonalaista työtä.

Tehy ja SuPer julistavat samalla Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kuntayhtymän Oulun yliopistollisen sairaalan Tehohoitokeskuksen aikuisten teho-, tehovalvonta- ja valvontahoito yksikköihin kohdistuvan hakukiellon ja tilapäisen siirron kiellon, jotka astuvat voimaan heti ja jatkuvat työtaistelun päättymiseen saakka.

Hakukiellon ja siirtokiellon aikana kukaan Tehyn tai SuPerin jäsen ei voi hakea tai ottaa vastaan em. lakkokohteissa avoinna olevaa työtä eikä siirtyä SOTE-sopimuksen/KVTES 1 luvun 10 §:n tarkoittamalla tilapäisellä siirrolla tekemään lakkokohteisiin kohdistuvaa työtä.

Eli sinua EI VOI MÄÄRÄTÄ toisesta yksiköstä siirtymään teholle tästä päivästä eteenpäin. Mikäli joku määrää, kerro että et siirry vaan osallistut liittosi työtaisteluun.

Nyt mennään päätyyn asti! Ja siitä läpi!

 

Lue lisää: https://www.tehy.fi/fi/tiedote/tehy-ja-super-lakkovaroitus-pohjois-pohjanmaan-sairaanhoitopiiriin-ja-oulun-kaupungin

Lakko-opas: https://www.tehy.fi/fi/neuvottelukierros/kuntasektori#lakko