Outi Puoskari jatkaa Tehy PPSHP puheenjohtajana kaudelle 2023-2025, hallitukseen uutta ja vanhaa

17.11.2022Tehy PPSHP valitsi puheenjohtajan ja hallituksen kaudelle 2023-2025 sääntömääräisessä syyskokouksessaan 17.11.2022 Ravintola Nallikarissa, Suomen Oulussa.

Syyskokoukseen oli saapunut paikalle noin 90 jäsentä. Kokouksen aluksi ruokailtiin, ja sitten mentiin asiaan. Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin pääluottari Jukka Kanto.

Syyskokouksessa linjattiin toiminta ja talous tulevalle vuodelle 2023. Toiminnan suunnittelussa painottui tulevat muutokset hyvinvointialueelle suunnattaessa. Hallituksen esitys toiminta- ja taloussuunnitelmiksi hyväksyttiin.

Toiminnantarkastajina jatkavat Markku J. Vaarala ja Ari Heikkinen.

Puheenjohtajaksi valittiin jatkamaan nykyinen puheenjohtaja Outi Puoskari. Outi on sairaanhoitaja (YAMK), uroterapeutti ja Tehyn valtuuston jäsen. Onnea Outille ja menestystä tehtävään jatkossakin!

Hallituksen valinta tapahtui sähköisellä äänestyksellä, joka suljettiin kokouksessa. Hallitukseen valittiin 12 varsinaista jäsentä ja ääniharava oli Tiia Virta teho-osastolta. Lisäksi valittiin 5 yleisvaraa, joiden keskinäinen järjestys määräytyi äänimäärän perusteella. Varajäsenien paikkoja jäi siis täyttämättä tässä vaiheessa, koska ehdokkaita ei ollut tarpeeksi. Onnea uudelle hallitukselle myös! 

Hallituksen jäsenet kaudella 2023-2025 ovat Sanna Alavesa, Tomi Alatalo, Tommi Kallioniemi, Marjukka Keränen, Anna-Kaisa Lappi, Merja Lausmaa, Otso Ollikainen,  Marjo Pirhonen, Maria Tumelius, Anne Rantsi, Tiia Virta ja Henry Zitting. Varajäseniä ovat Marjut Holappa, Tuula Risteli, Anitta Nykyri, Juha Kärkkäinen ja Marko Holappa.

Uuden hallituksen järjestäytymiskokous on vuoden alussa, jonka jälkeen toimijoiden roolit ovat selvillä. Hallituksen kokoonpano ja roolit julkaistaan kotisivuillamme osoitteessa http://tehyppshp.fi/hallitus

Ammattiosasto kiittää kaikkia kokoukseen osallistuneita ja äänestäneitä!

//Tehy PPSHP