Ensimmäiset paikalliset sopimukset Pohjois-pohjanmaan hyvinvointialueelle

30.12.2022


Tehyn Pohjois-pohjanmaan RAKE ryhmän neuvottelijat ovat neuvotelleet Pohjois-pohjanmaan hyvinvointialueelle ensimmäiset paikalliset sopimukset työaikapankista, vuorokausilevosta jaksotyössä ja ylipitkistä työvuoroista jaksotyössä. Neuvotteluprosessissa on edelleen paikallinen virka- ja työehtosopimus hälytysrahasta.

 

Tehyn ammattiosastojen rakennetyöryhmä (RAKE) neuvottelee ja sopii isoissa muutostilanteissa, kuten työnantajan vaihdokset, työnantajan kanssa paikalliset virka- ja työehtosopimukset. Pohjois-Pohjanmaan ammattiosastojen kokous on 14.3.2022 antanut neuvotteluoikeudet Pohjois-Pohjanmaa RAKE-ryhmälle, koskien Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueelle siirtyvien, sote-sopimuksen piirissä olevien ammattiosastonsa jäsenten osalta. Rake-ryhmä on valinnut tehtävään keskuudestaan neuvottelijat, kolme pääluottamusmiestä ja yhden ammattiosaston puheenjohtajan. Neuvottelijat ovat Jukka Kanto plm PPSHP, Nina Pulkkinen plm Selänne, Anna-Maija Taanila plm Oulun kaupunki ja puheenjohtajista Outi Puoskari Tehy PPSHP.

 

Sopimusten sisällöt noudattelevat suurelta olisin PPSHP aikaisempia sopimuksia. Sopimuksein sisältöä avataan kaikille Pohteen tehyläisille Oulun aluetoimiston järjestämässä teams jäsenillassa to 12.1.2023. Seuraa tulevia sähköposteja ja ilmoittaudu kuulolle!