Kysy pääluottamusmieheltä!

« aihelistaan

Valtuustoon


 • nimimerkki

  Lepu

  9.9.2015 klo 09:02
  Hei! Pääluottamusmiehen välityksellä ja valtuustoon välitettäväksi viesti jäsenistöltä, että vuorotyölisäleikkaukset eivät käy. Yhdellä työllä on Suomessa voitava elää. On Tehyn aika näyttää voima ja tahto.

 • nimimerkki

  Juha Honkakoski

  9.9.2015 klo 09:27
  Hei.

  Kiitos palauteesta. Lainaan tässä Tehy ry:n puheenjohtajaa, Rauno Vesivaloa: #EIKÄY ...:)

  Asia on tiedostettu ja itse olan samalla ajatuksella. Ensinnäkin nämä asiat ovat olleet kautta historian maassamme työehtosopimuksella sovittavia asioita ja siihen ei pidä maan hallituksen puuttua pakottavalla lainsäädännöllä. Pakostakin tulee mieleen vuosi 2007, kun meiltä hoitajilta vietiin itsemääräämisoikeus pois. Tämä on jopa pahempi tilanne.

  Toiseksi, hallituksen leikkaukset kohdistuvat pahinten meihin, pienipalkkaisiin aloihin, jossa on maksettu rahalla noita nyt leikattavia asioita. Meiltä ollaan leikkaamassa pelkästään sen 4-5% ansiotasosta lomien ja palkallisten vapaiden muodossa :( Lisäksi meiltä ollaan leikkaamassa jo muutenkin pieniä ylityökorvauksia sekä pyhätyökorvauksia. Ei sairaaloita voida laittaa kiinni viikonloppuisin, eli tämäkin kolahtaa meidän alaa todella paljon...

  Herää kysymys, että mitenkähän nyt käy naisen euron verrattuna miesten vastaavaan arvoon?

  Uskon vahvasti, että koko järjestömme ja ennenkaikkea jäsenkuntamme on samalla ajatuksella, kuin puheenjohtaja Vesivalo, tämä ei todellakaan käy!!!

  Ja uskon, että ammattiosaston jäsenenä olevat tehy päättäjät, Anneli Näppä, Tehy ry:n hallituksessa, minä, Marja Niskasaari ja Kai Tervo Tehy ry:n valtuustossa vievät tätä samaa sanomaa eteenpäin.

  Meidän ammattiosasto on jo linjannut, ettei tämä käy meille.

  Juha Honkakoski, plm TEHY PPSHP
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Valtuustoon