Kysy pääluottamusmieheltä!

« aihelistaan

Pääsiäisen palkka


 • nimimerkki

  Anu

  31.3.2016 klo 21:27
  Aloitin terveydenhoitajan sijaisuuden samalla viikolla kun pääsiäinen oli. Sijaisuuteni kestää 6,5kk. En mielestäni saanut pääsiäiseltä (pitkäperjantai ja 2.pääsiäispäivä) palkkaa. Onko mennyt oikein?

 • nimimerkki

  Juha Honkakoski

  1.4.2016 klo 08:06
  Hei.

  Olet terveydenhoitajan tehtävässä, joten luultavimmin ET ole PPSHP ky:n palveluksessa? Jos et, niin sinun kannattaa lähestyä oman työpaikkasi tehyläistä luottamusmiestä.

  Jos et ole saanut palkkaa,, vaikka olet aloittanut työsi ja tehnyt työsi, niin eihän se silloin ole mennyt oikein, MUTTA hyvin oudolta se kuulostaisi. Joten sinun kannattaa avata ongelmaasi enemmän, mitä käytännössä tarkoitat sillä, ettet olisi saanut palkkaa.

  Juha Honkakoski, plm TEHY PPSHP

 • nimimerkki

  Anu

  1.4.2016 klo 15:34
  Pääsiäinen oli siis vapaata, mutta mietin onko se ollut palkatonta vapaata? Kiitos vastauksesta, yritän selvittää oman alueen luottamusmiehen.

 • nimimerkki

  Juha Honkakoski

  4.4.2016 klo 08:05
  Hei.

  Lähtötilanne on se, että kuukausipalkkalaisella maksetaan palkka kalenteripäivien mukaan, ja näytät olevan kuukausipalkkalainen, kun sinulla on 6.5 kk sijaisuus. Näin ollen pääsiäinen on palkallinen vapaapäivä. Ihan samalla tavalla, kuin on ma-pe työaikaa tekevällä kuukausipalkkalaisella la ja su. Mutta tosiaan, tarkista asiaa vielä omalta lm:ltä, sillä hän tietää teidän asiat parhaiten.

  Juha Honkakoski, plm TEHY PPSHP
« aihelistaan

Osallistu keskusteluun

tai aloita uusi keskustelu »

Roskapostin esto ei onnistunut. Ole hyvä ja yritä uudelleen.
Pääsiäisen palkka