Kuuluaksesi Tehyyn, sinun pitää liittyä ammattiosastoon!

Täytä Tehyn sivuilla sähköinen liittymiskaavake. Kaavakkeen tulostamisen jälkeen paina lähetä-painiketta, tieto jäsenhakemuksesta lähtee Tehyyn. Tulosta perintäsopimus alareunan painikkeesta ja lähetä se jäsensihteerillemme (yhteystiedot alempana). Jäsensihteeri laittaa siihen ammattiosaston merkinnät ja toimittaa kaavakkeen palkkatoimistoon. Sinut hyväksytään jäseneksi seuraavassa ammattiosaston hallituksen kokouksessa, alkaen kaavakkeen lähetyspäivästä.

Lomake on helpointa täyttää netissä, mutta saat sen myös yksikköksi Tehyn yhdysjäseneltä, hallituksen jäseneltä tai alueesi luottamusmieheltä. Halutessasi lomake toimii samalla jäsenmaksujen perintäsopimuksena.

Myös työnantajatietojen päivitys ja ammattiosaston vaihto onnistuvat nykyisin helposti Tehyn jäsensivujen kautta!

Tehyn jäsenyydestä löydät lisää tietoa Tehyn kotisivuilta http://www.tehy.fi. Kohdassa omat jäsentietosi voit myös tarkistaa ja muuttaa tietojasi jäsenrekisterissä. Muista pitää ne ajan tasalla! Kun esimerkiksi osoitteesi muuttuu, jäät tilapäisesti pois työstä (opiskelu, äitiysloma, työttömyys) tai nimikkeesi muuttuu, päivitäthän tietosi.

Palatessasi takaisin töihin pidemmän poissaolon jälkeen, tarkista jäsenmaksujen perintäsopimuksen voimassaolo palkanlaskijaltasi.

Jäsenmaksu on 1,1% kokonaisansioista ja se sisältää työttömyyskassan jäsenmaksun. Jäsenmaksun vuosikatto on 600 euroa. Seniorijäsenillä jäsenmaksu on vain 30 e/vuodessa.
 

Tehy PPSHP jäsensihteerin kautta voit hoitaa jäsenyyteesi liittyvät asiat.