Asetu ehdokkaaksi

Haluatko liittyä innovatiivisten ja asiantuntevien tehyläisten edunvalvojien joukkoon? Ryhdy luottamusmieheksi!

Nykyinen luottamusmies, hae jatkokaudelle! Toimintaan tarvitaan aina niin uutta kuin vanhaa, eli osa vanhoista jatkaa ja toivottavasti saamme myös uusia luottamusmiehiä toiminnan jatkuvuuden turvaamiseksi.

Eikö sinulla ole aiempaa kokemusta? Ei huolta, tärkeintä että sinulla on aito kiinnostus hommaa kohtaan. Asioita opiskelet itsenäisesti lukemalla ahkerasti sopimuksia, lakipykäliä ja muuta kirjallisuutta. Lisäksi kokeneemmat kolleegat ja toimijat auttavat, eikä kysyvä tieltä eksy. Lisäksi Tehy kouluttaa luottamusmiehensä perusteellisesti, pääset Helsinkiin luottamusmieskursseille oppimaan tärkeitä tehtävässä tarvittavia taitoja.

Luottamusmiestehtäviin perehtymiseen ja niiden hoitamiseen saat työaikaa riippuen tehtäväsä ja alueesta. Ajankäyttö on kokonaispotti, jonka ammattiosastot on neuvotelleet työnantajan kanssa. Ajankäyttö perustuu kunkin alueen jäsenmäärään, kaikilla luottamusmiehillä ei ole ajankäyttöä.

 

Ehdokasasettelu alkaa 4.9. ja päättyy 17.9. klo 15!

Ehdokasasiakirjat löydät tältä sivulta 4.9. alkaen.


Kuinka asettua ehdolle? Vaalissa tehyläinen jäsen asettaa sinut ehdolle, joten täyttäkää lomake yhdessä kollegasi kanssa. Sinun ja ehdolleasettajasi tulee olla työ- tai virkasuhteessa Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueeseen 17.8.2023 sekä olla Pohteen alueen ammattiosaston jäsen.
 

Pääluottamusmiesvaali on erikseen jokaisella palvelualueella. Ehdokasasiakirjassa on lueteltu kaikki palvelualueet, ympyröi se palvelualue jolle asetut ehdolle.

Luottamusmiesvaalit ovat erillisiä palvelualueittan ja alueen sisäinen jako selviää osittain vaalin jälkeen poislukien OYS toiminnot sekä Eteläinen alue, jossa jakoa on jo tehty. Luottamusmiesvaalissa voit asettua ehdolle luottamusmieheksi tai varaluottamusmieheksi, valittu ympyröidään. Ehdokasaskirjassa on lueteltu kaikki palvelualueet, ympyröi se/ne palvelualue(et) jolle asetut ehdolle. 

 

Toimita ehdokasasiakirja vaalilautakunnan puheenjohtajalle 17.9. klo 15:00 mennessä outi.puoskari(a)ppshp.fi!

 

Vaali perustetaan Tehyn sähköiseen palveluun, josta saat sähköpostin ehdokasasettelun päätyttyä ja tässä olevalla linkillä pääset lisäämään järjestelmään kuvan ja esittelysi.

 

Onnea ja menestystä vaaleihin!

 

Tiedot voi päivittyä 31.8. saakka