Hyvä jengi

 

Ammattiosastomme hallitus on valinnut vuosina 2005-2018 jäsenten ehdotuksen perusteella vuosittain HYVÄ IHMINEN -tunnustuksen saajan!

Vuunna 2019 valittiin ensi kertaa HYVÄ JENGI!

Hyvä jengi -kriteerit:

Porukka, joka on työssään tai muuten toiminnallaan vaikuttanut jäsentemme hyvinvointiin, työn sujuvuuteen, työilmapiiriin. Porukka joka on auttanut, opastanut ja kannustanut.

Porukka on ystävällinen, positiivinen, iloinen, rohkeasti ja ehkä vähän persoonallinenkin. Se on asiansa osaava, auttaa vaikeissa asioissa ja huomioi toiset tasapuolisesti.

Ehdokas voi olla pienikin tiimi tai porukka, kokonainen työyksikkö tai muu kokonaisuus. Ehdokkaita voivat esittää ammattiosaston jäsenet. Ehdokkaalla tulee olla takanaan useamman henkilön kannatus. 

Ammattiosaston hallitus valitsee tunnustuksen saajan. Hallitus ei voi esittää omaa ehdokasta. Hallituksen jäsenet voivat kuitenkin olla mukana esittämässä jotain ehdokasta .

Hallitus päättää myöhemmin Hyvä jengi -tunnustuksen rahallisesta suuruudesta, riippuen palkitun yhteisön koosta. Se lienee jotain 100-500 euron välillä.

 Vuonna 2021 valitaan Hyvis jo seitsemättätoista kertaa. Nyt valitaan viime vuoden tapaan Hyvä ihminen -tunnustuksen sijaan Hyvä jengi! Hyvää jengiä voi ehdottaa x.x.2021 saakka. Ammattiosaston hallitus valitsee kokouksessaan ehdotusten perusteellla tunnustuksen saajan.

Perusteluihin ja ehdotukseen kannattaa käyttää aikaa, sillä saamme joka vuosi useita hyviä esityksiä. Voit laittaa ehdotuksen alla olevalla lomakkeella (x.x.2021 mennessä)  tai postittamalla sen suoraan osoitteeseen ao707 ät tehy.net

Julkistamme tunnistetun saajan sitten kun olemme saaneet tiedon valitulle ja sopineet kahvituksista sun muista.

Kiitos!