Hyvä jengi

 

Ammattiosastomme hallitus on valinnut vuosina 2005-2018 jäsenten ehdotuksen perusteella vuosittain HYVÄ IHMINEN -tunnustuksen saajan!

Vuunna 2019 valittiin ensi kertaa HYVÄ JENGI!

Vuodesta 2021 eteenpäin on ollut KEHU JA KIITÄ-kampanja, jossa on palkittu useampia työyhteisöjä!

Hyvä jengi -kriteerit:

Porukka, joka on työssään tai muuten toiminnallaan vaikuttanut jäsentemme hyvinvointiin, työn sujuvuuteen, työilmapiiriin. Porukka joka on auttanut, opastanut ja kannustanut.

Porukka on ystävällinen, positiivinen, iloinen, rohkeasti ja ehkä vähän persoonallinenkin. Se on asiansa osaava, auttaa vaikeissa asioissa ja huomioi toiset tasapuolisesti.

Ehdokas voi olla pienikin tiimi tai porukka, kokonainen työyksikkö tai muu kokonaisuus. Ehdokkaita voivat esittää ammattiosaston jäsenet. Ehdokkaalla tulee olla takanaan useamman henkilön kannatus. 

Ammattiosaston hallitus valitsee tunnustuksen saajan. Hallitus ei voi esittää omaa ehdokasta. Hallituksen jäsenet voivat kuitenkin olla mukana esittämässä jotain ehdokasta .

Hallitus päättää myöhemmin Hyvä jengi -tunnustuksen rahallisesta suuruudesta, riippuen palkitun yhteisön koosta. Se lienee jotain 100-500 euron välillä.