Lääkintävahtimestari Jari Sirviö

Ammattiosaston hallitus valitsee vuosittain Hyvän Ihmisen jäseniltä tulleiden ehdotusten perusteella. Kriteereinä hyvälle ihmiselle on, että hän on toiminnallaan auttanut, tukenut, ilahduttanut ammattiosastomme jäseniä. Hyvän ihmisen tunnusmerkkeinä pidetään rohkeutta, iloisuutta, auttavaisuutta, rehellistä otetta ja kykyä tulla toimeen itsensä ja muiden ihmisten kanssa.

Tänä vuonna 2006 ammattiosaston hallitus valitsi ehdotetuista henkilöistä arvonimen saajaksi lääkintävahtimestari Jari Sirviön kardiologiselta osastolta. Sisätautien fysiatrialta tulleeseen ehdotukseen oli hallituksen jäsenten helppo yhtyä. Perusteluissa mainittiin Jarin uskomaton hyväntuulisuus, potilaiden huomioon ottaminen, ahkeruus, luotettavuus, työturvallisuuteen vaikuttavat otteet työssään ja työn loppuun asti tekeminen.Hänen varma ja rauhallinen, taitava työotteensa helpottaa monien jäsentemme työtä osastolla.

Nykyinen työtahti, liian vähäiset resurssit ja sijaisten puute vaikuttavat työilmapiiriä kiristävästi. Väsyneenä ja ylityöllistettynä on joskus vaikeaa olla iloinen. Jari on meille kaikille oiva esimerkki siitä, että hymyllä ja omalla positiivisella asentella kuitenkin voi saada paljon aikaan, jotta työ ja elämä olisi helpompaa. Potilaan hyvinvointi on kuitenkin meille kaikille se ensiarvoinen asia työssämme. Meidän tulee aina muistaa, että potilas ansaitsee parhaan mahdollisen kohtelun. Onnea Jarille, vuoden 2006 hyvälle ihmiselle.

Onnea Jari!