Osastonhoitaja Helena Rautio

Vuoden 2007 Hyväksi Ihmiseksi on ammattiosastomme hallitus valinnut ehdokkaiden joukosta vs. osastonhoitaja Helena Raution. Helenan nimityksen takana oli koko plastiikkakirurgisen osasto 5:n henkilökunta.

Perusteluina saimme todeta seuraavaa: Helena on AINA avulias, pyyteetön ja toiset huomioonottava henkilö. Hän on yhtä ihana sekä rivisairaanhoitajana että osastonhoitajana. Häneen voi luottaa. Helena on tehnyt kaikkensa saadakseen kiireisen ja vaativan osaston pyörimään. Hän ei anna kiireen näkyä,hänellä on aina aikaa vaihtaa muutama sana. Hän sopii erinomaisesti saamaan tunnustuksen.

Ammattiosastonhallitus yhtyi osasto 5:n henkilökunnan arviointeihin. Lisäksi hallituksen mielestä oli hienoa, että kolmannen kerran jaettava tunnustus meni nyt oman ammattiosaston jäsenelle. Myös sitä pidettiin tärkeänä,että tunnustuksen sai lähiesimies. hoitotyön lähijohto joutuu jatkuvasti kovaan puristukseen, jotta osaston toimintasuunnitelma toteutuisi, henkilökuntaa on liian vähän, sairaslomat lisääntyvät, potilaat ovat entistä hoitoisempia ja sijaisia ei kerta kaikkiaan ole.

Näin Tehyn 25-vuotisjuhla vuonna ojennamme mielellämme tunnustuksen Helenalle.

Onnea Helena!