Helvi Kirstinä

Osastolta 13 henkilökunta ehdotti Helvi Kirstinää vuoden Hyväksi ihmiseksi  koska: Helvi on työyhteisössä levollisuuden, taidon, myötätunnon, tunnollisuuden esikuva.

Helvi on pitkän linjan kätilö, jota kaikkien on helppo lähestyä sekä pienissä että suurissa huolissa. Helvi tekee työvuorolistat (45 tai yli henkilöä) ja pyrkii aina ottamaan huomioon toiveet, vaikka suuren henkilöstömäärän ollessa kyseessä se on varmaan hankalaa.

Helvi on työyhteisössä  kaikille tärkeä henkilö, helppo lähestyä, kuuntelee, neuvoo, lohduttaa, iloitsee... Helvin ammattitaito on vankka, kysyessä saa aina neuvoja.Helvi on hyvin vaatimaton, ei korosta itseään.

Osastolta oli kerätty lähes 40 nimeä sisältävä adressi Helvin ehdokkuuden puolesta.  Kannatus oli laaja, joten on helppo yhtyä ajatukseen, että Helvi on ansainnut vuoden 2008 Hyvän Ihmisen arvonimen.

Kiireen ja haasteellisen työn lomassa on kullan arvoista, että työkaveriin voi luottaa ja että työyhteisön ilmapiiri on kunnossa. Siihen asiaan voimme kaikki vaikuttaa omalla asentellamme ja käytöksellämme, mutta tällaiset Helvin kaltaiset ihmiset ovat selkärankana työssä viihtymisessä.

Onnittelut Helville!