Tehyboat 5 (Päivä Tukholmassa risteily) 15.-17.9.2023

Maailman paras ammattiosasto, Tehy PPSHP järjestää tänäkin syksynä virkistäytymisretken suuntautuen läntiseen naapurivaltioomme Ruotsiin risteilyn merkeissä. (Edit 7.5. Huom! Juna pysähtyy vain Ylivieskassa, ei Oulaisissa.)

Hinta sisältää:

- Junaliput Oulu-(Ylivieska)-Helsinki-(Ylivieska)-Oulu
- 2 hengen A-luokan hytti (1 hengen hyttejä ei saatavilla.
- 1 x buffet aamiainen lauantai aamuna
- Parhaan seuran ja parhaan parhaan!

Ilmoittautuminen alkaa 8.5.2023 klo 00:00! Ja päättyy viimeistään 31.5.2023!

Matka maksetaan Tehy PPSHP OP Oulun tilille 
FI16 5740 9220 0083 58
VIITENUMERO
"7074"

Hinta 135 €.

Maksu 16.6.2023 mennessä​

 

Muistettavaa:

Matkan aikana ja perillä tulee noudattaa yleisiä hyviä tapoja, sekä pitää itsestä ja kaverista huolta. 

Ammattiosaston puolesta lähtee mukaan kaksi nimettyä matkanjohtajaa. He eivät kuitenkaan ole teidän äitejänne, vaan huolehtivat että käytännön asiat hoituvat.

Suomen kansalainen voi matkustaa Ruotsiin ilman passia tai virallista henkilökorttia, mutta henkilöllisyys on pystyttävä todistamaan jollain muulla tavoin, esim. ajokortilla. 

Suosittelemme myös, että pakkaat muutakin tavaraa mukaan, kuten vaihtovaatteita ja hygieniatuotteita.

Saapumatta jättämisestä peritään toteutuneet kustannukset täysimääräisesti.

Trevlig resa!

 

 

 

 

Aikataulu:
Juna Oulusta lähtee pe 15.9 klo 0749 (kyytiin voi hypätä myös Ylivieskasta) ja sillä matkaamme Helsinkiin. Rautatieasemalta siirrymme Eteläsataman Olympiaterminaaliin esimerkiksi raitiovaunulla (omakustanteinen). Lähtöselvitys tehdään ryhmänä ja maihinnousukortit jaetaan matkanjohtajiemme toimesta terminaalissa. Ole siis ajoissa paikalla!! Laivaannousu alkaa klo 1530 ja päättyy 1640. 

Laivassa nautimme la 16.9. maittavan aamiaisen ja saavumme Tukholmaan klo 1000, jolloin pääset tutustumaan alkusyksyiseen Tukholmaan päiväksi klo 1000-1600. Paluumatka samalla laivalla alkaa klo 1645.

Takaisin Helsinkiin saavumme su 17.9. klo 1030, jonka jälkeen siirrymme esimeriksi raitiovaunulla (omakustanteinen) Helsingin päärautatieasemalle, josta juna Ouluun lähtee klo 1324.

Se, ottaako maanantaiaamulle aamuvuoron, on jokaisen omassa harkinnassa. Sunnuntain yövuoroonkin saatat ehtiä jos kaikki menee kuin Strömsösä (omalla vastuulla!) Huom! Juna-aikatauluissa saattaa ilmentyä pientä hienosäätöä VR:n toimesta.

Hinta:
Matkan omavastuu on 135 euroa/henkilö.
Ilmoittautuminen tapahtuu näiden sivujen kautta. Täytä kaikki kohdat. Saat vahvistusviestin ilmottautumisesta takaisin - vasta sen jälkeen voit maksaa matkan. Matka on maksettava 16.6.2023 mennessä.

Hintaan sisältyy:
Junaliput Oulusta (tai Ylivieskasta), laivamatkat 2-hengen A-luokan hytti,buffet aamiainen lauantai aamuna sekä junaliput Helsingistä Ouluun (Ylivieskaan tai Oulaisiin tai muulle asemalle).

Tänä vuonna ohjelma on vapaa, sekä paikan päällä että matkan aikana.

Lisätietoja tarvittaessa virkkaritppshp (a) gmail.com
 

Ammattiosasto kustantaa matkaan osallistujille lauantain 16.9 meriaamiaisen.

On mahdollista varata etukäteen myös muita buffet ruokailuja laivalle. 

Buffet illallinen maksaa etukäteen varattuna 45e ja laivalla ostettuna 48e.

Voit halutessasi varata perjantaille klo 16:30 alkavaan kattaukseen illallisen.

 

Etukäteen varattu buffet illallinen tulee maksaa ammattiosaston tilille 16.6.23 mennessä ja ilmoittaa siitä meille virkkareille vastaamalla tähän viestiin tai laittamalla viestiä virkkaritppshp@gmail.com 

Etukäteen varatut ja maksetut ruoat näkyvät maihinnousu kortissasi.(jos ei ole meille ilmoitettu, mutta on maksettu, emme tiedä ilmoittaa sitä Tallinkille, joten siksi tärkeä ilmoittaa meille, että viemme tiedon eteenpäin)

 

Maksutiedot:

FI 16 5740 9220 0083 58 (Tehy PPSHP) ja viitenumero mainittava: 7074 (sama viitenro kuin risteilyn varaus)

(Buffet illallisen hinta 45 e)

 

Muistathan, että varaus matkalle on sitova ja vain sairastapauksissa palautamme omavastuun takaisin. Esim. jos matkakaverisi joutuu perumaan matkansa, etkä sen takia halua itse lähteä, se ei oikeuta perumiseen ja omavastuun palautukseen.