Miesjaosto tiedottaa

30.5.2013


Tehyläinen mies! Tiesitkö, että innovatiivisella ammattiosastollamme on pikkuhiljaa aktiivisuuttaan ja esilletuloaan nostava MIESJAOSTO?

Ensimmäisenä ammattiosastona Suomessa Tehy ao 707 päätti tämän vuoden järjestäytymiskokouksessaan perustaa tämän miehisen marginaaliryhmän yhteenkokoamiseksi miesjaoston. Jaoston puheenjohtajaksi valittiin miessairaanhoitaja Arto Immonen OYS teho-osastolta 1. Muina hallituksen edustajina ovat Vesa Vähäkangas, Jussi Mikkonen, Timo Hannila ja Tatu Tiala, luottamusmiehiä edustaa pääluottamusMIES Juha Honkakoski ja työsuojelua työsuojeluvaltuutettu, mies Markku Vaarala. OAS-Visala-jaostoa suunnitellaan. Ja oikeastaan kaikki miehet hallituksessa ja koko ammattiosastossa, meillä ei sorsita, kunhan olet mies!

Kiireisen vaalikevään vuoksi toiminta on käynnistynyt lähinnä suunnittelulla, mutta syksyllä on tiedossa erilaisia miehisiä tapahtumia. Olemme suunnittelemassa Oulun aluetoimiston kanssa yhteistyössä juottopistettä Likkojen lenkille, sillä ilman naisia ei miehiä olisi. Lisäksi tarvitsemme jotain miehillekin suunnattua yhteistapahtumaa, eli vaikkapa kartingia tai muuta moottoriurheilua. Tai keilailua? Kasarirokkia? Ilmoittelemme laajalti tapahtumista kaikkia viestintäkanavia pitkin, kunhan rahoitus ja aikataulut varmistuvat! Seuraa Tehy ao 707 viestintäkanavia!

 

Onko sinulla kysyttävää toiminnasta, ideoita tapahtumille tai kehittämiselle tai haluatko mukaan miesjaoston aktiiviksi? Ota yhteyttä puheenjohtaja Artsiin, arto.immonen ät ppshp.fi ja kerro miehiset ajatuksesi. Sinun ei välttämättä tarvitse olla muuten ammattiosastoaktiivi, mutta ei siitä haittaakaan ole. Kunhan olet jäsen!

 

 

Liitteet