Kevään (ja vähän kesäsyksynkin) tapahtumia kootusti

16.3.2019

Lisätietoa kaikista tapahtumista ja ilmottautumiskaavakkeet osoitteessa http://tehyppshp.fi/tapahtumat

 

Kevään kohokohta eli SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN KEVÄTKOKOUS pidetään  25.4.2019 klo 1630 alkaen Elokuvateatteri Starissa, Oulussa. Kaikki jäsenet tervetuloa! Kokouksen jälkeen katsotaan elokuva (ilmoitetaan myöhemmin mikä) ja syödään poppareita ja limskaa! Ammattiosaston kevätkokouksessa vahvistetaan toimintakertomus ja tilinpäätös edellisvuodelle. Mikäli jäsenenä haluat jotain asioita esityslistalle, ota yhteyttä ammattiosaston hallitukseen viimeistään 1.4. mennessä.

Kevätkokouksessa täydennetään hallitusta loppukaudeksi kuudella (6) varajäsenellä. Ehdokasasettumisaika hallituksen varajäsenten vaaliin alkaa maanantaina 18.3.2019 ja loppuu sunnuntaina 31.3.2019. SÄHKÖINEN EHDOKASKAAVAKE 18.-31.3. VÄLISENÄ AIKANA OSOITTEESSA HTTP://TEHYPPSHP.FI/EHDOLLE (VAATII KIRJAUTUMISEN).

 


 

Keväisen kevätreissun eli LUULAJAN-MATKAN 17.-19.5. ilmottautuminen on edelleen käynnissä ja paikkoja on vielä jonkin verran jäljellä. Reissun järjestämme me, mutta tutustumme Luulajan tarjontaan kukin oman mielenkiintonsa mukaan, perillä ei ole ohjattua ohjelmaa. 

Matkalle lähdetään laadukkaalla OTP:n turistibussilla klo 13 OYS Avohoitotalon edestä. Menomatkalla ei pysähdytä, vaan ajetaan suoraan Luleåån. Perillä siellä noin klo 16 paikallista aikaa. Luleåssa majoitumme Quality Hotel Luleåssa kahden hengen huoneissa. Kotimatkalle lähdemme sunnuntaina 19.5 klo 11 (Ruotsin aikaa). Matkalla pysähtyminen Haaparannassa, missä aikaa vaikka ostosten tekoon tai ruokailuun kolme tuntia. Takaisin OYS:lla ollaan noin klo 19.

Matkanhinta on hulppean edullinen 95€ ja se sisältää matkat bussilla, majoittumisen hotellissa aamupaloineen. Ikean ostokset ovat omakustanteiset. Mukaan mahtuu 78 nopeinta! Matka tulee olla maksettuna 29.3.2019 mennessä.

 


 

I LOVE TEHY - Tehyn suurin jäsentapahtuma 6.9.2019! Huippuartistit, mahtava meininki ja paras Tehy-porukka paikalla! Järjestämme tilaisuuteen kyydityksen ja majoitukseen hulppeaan vain 25 euron hintaan - bussilla eestaas ja majoitus 5-8 hengen tasokkaissa mökeissä ei lähde mistään noin halvalla. Osta tapahtumalippu itse Tehyn sivuilta ja sitten meidän sivuilta kyyditys ja majoitus! Himoksella nähdään!

 


 

AJANKOHTAISTA NEUVOTTELURINTAMALTA -tiedoitustilaisuus pidetään 28.3.2019 klo 1530-1800 luentosalissa 3, OYS. Sairaanhoitopiirissä on työstetty nyt pari vuotta historian suurinta palkkauudistusta. HOI030TVA -projekti on jatkoa sitä ennen työstetylle HOI040TVA -projektille. Mitä nuo jännät lyhenteet pitävät sisällään ja mitä projekti lopulta tuo jäsenille, avataan perinpohjaisesti jäsentilaisuudessa. 

Järjestelyvaraerä 1,2% on ollut jaossa 1.1.2019 alkaen. Kuinka se jakaantuu meidän sairaanhoitopiirissämme, avataan jäsenistölle samalla kertaa. Tule paikalle kuulemaan ja myös rohkeasti kysymään. Eniten asia koskee HOI030-hinnoittelussa olevia (sh, klö, ft, tt, rh jne.) mutta kaikki jäsenet ovat tervetulleita! Sairaanhoitopiirin hallitus käsittelee palkkaratkaisupaketin 26.3. joten kuulet päätöksestä tuoreeltaan. 

Ennakkoilmottautumista ei tarvita. Kaikille tarjolla kotiinviemisiä.

 


 

Ainakin kevätkokouksessa 25.4. ja tiedotustilaisuudessa 28.3. on myynnissä suosituksi osoittautuneita jäsenetuhintaisia virkistyslippujamme. Myynnissä on lippuja Elokuvateatteri Stariin, Edeniin, Zimmariin sekä kesäteatteriin Möljälle (Rakkauden autokorjaamo 28.6.).  Ota mukaan jäsenkortti ja mieluiten tasaraha! Eden-liput 5 e/kpl, Zimmari-liput 2½ e/kpl, Star-liput 5 e/kpl. Näitä kutakin saa ostaa 2 kpl/jäsen, kuitenkin niin, että lippuja saa ostaa yhteensä 4 kpl / jäsen / lukukausi (eli nyt keväällä saat ostaa neljä lippua, katsotaan syksyllä lisää... jäsenyys tarkistetaan myyntipisteillä). Lisäksi saat ostaa yhden (1) teatterilipun jäsenhintaan 20 e (norm 28,50 e). 

 


 

Tehyläisille esimiehille on oma jäsenilta 9.4. klo 17 alka De Gamlas Hemissä työhyvinvointiteeman ympärillä. Lähihoitajille ja muille nimikesuojatuille on tiedossa jäsenilta 13.5. vielä avoimella teemalla. Yhdysjäsenille ja tehyläisille johtoryhmien henkilöstöedustajille on tulossa keväällä tulosaluekohtaisia tapaamisia, joissa tarjolla asiaa, pizzaa ja/tai pullaa. Näiden ajankohdista tiedotetaan myöhemmin. 

 


 

Syksyllä käydään jo perinteeksi muodostunut RUSKARETKI 13.-15.9. ja sen ilmoittautuminen aukeaakin tässä keväällä jo. Seuraile tiedotusta tämänkin osalta.

Syksyllä tulee nykyhallituksella kolme vuotta pestiä täyteen ja on jälleen aika käydä AMMATTIOSASTON VAALIT. Ehdolleasettuminen aukeaa heti kesälomien jälkeen ja vaalit huipentuvat SYYSKOKOUKSEEN 14.11. Lähde mukaan vaikuttamaan yhteisiin asioihin!

 

keväterveisin
Tehy PPSHP