Ensihoidon alajaosto

Vuoden 2013 alusta yhdistyi viisi ammattiosastoa: OYSin, OYS Psykiatrian, Visalan, Oulaskankaan ja Tahkokankaan. Oman paikallisen toimintansa turvaamiseksi perustivat Visala, Oulaskangas ja Psykiatria omat alajaostonsa. Psykiatrian alajaosto lakkautti itsensä siirtymäkauden jälkeen, ja Visalan sairaalan alasajon jälkeen myös sen alajaosto lopetti. Vuodesta 2017 eteenpäin siis ainoana toimivana alajaostona on ollut Oulaskankaan alajaosto, kunnes alunperin 2013 Jokilaaksojen ammattiosaston alle perustettu ensihoidon alajaosto siirtyi osaksi PPSHP:n ammattiosastoa vuonna 2022.

Ensihoidon alajaosto on osa ammattiosastoa. 

Alajaoston jäseniä ovat PPSHP:n ensihoidon toimialueen tehyläiset ammattiosaston jäsenet.

Alajaoston tarkoituksena on toimia tiedon välittäjänä jäsentensä ja ammattiosaston välillä sekä vahvistaa jäsentenn edunvalvonta. Alajaosto järjestää tarpeelliseksi katsomaansa toimintaa sekä osallistuu monenlaisen virkistystoiminnan tukemiseen. Jäsenet osallistuvat myös ammattiosaston koulutuksiin, jäseniltoihin, retkiin ja kokouksiin. 

Ensihoidon toimialueella toimivat Tehy PPSHP:n alueluottarit sekä omat työsuojeluvaltuutetut. Alajaoston toimintaa ohjaa sen valitsema hallitus.

 

 

Alajaoston hallitus kaudelle 2023-2025

Puheenjohtaja Outi Lehtimäki

 

hallituksen jäsenet
Satu Katila
Veera Koskela (viestintä)
Kai Mäntykenttä
Otso Ollikainen (viestintä)
Heli Palo (varapuheenjohtaja)
Milla Siekkinen (sihteeri)

hallituksen yleisvarajäsenet

Mari Ahola
Matleena Erkkilä
Johanna Laukka
Jani Kovalainen
Eija Loukkola
Heidi Pääkkö