Oulaskankaan alajaosto

Vuoden 2013 alusta yhdistyi viisi ammattiosastoa: OYSin, OYS Psykiatrian, Visalan, Oulaskankaan ja Tahkokankaan. Oman paikallisen toimintansa turvaamiseksi perustivat Visala, Oulaskangas ja Psykiatria omat alajaostonsa. Psykiatrian alajaosto lakkautti itsensä siirtymäkauden jälkeen, ja Visalan sairaalan alasajon jälkeen myös sen alajaosto lopetti. Vuodesta 2017 eteenpäin siis ainoana toimivana alajaostona on ollut Oulaskankaan alajaosto, kunnes 2022 perustettiin ensihoidon alajaosto. 

 

 

Visalan ja Oulaskankaan ammattiosastot kävivät Norjassa yhdessä vuonna 2012. Vuonna 2013 tuo poppoo on samaa ammattiosastoa, seiskanollaseiskaa!
Ammattiosasto 704:n perustajajäsenet muistelevat
Tehyn 30-vuotissynttäreitä juhlittiin myös Oulaskankaalla 2012.
Jäsentilaisuus Oulaskankaalla

Oulaskankaan sairaalan alajaosto on osa ammattiosastoa. 

Alajaoston jäseniä ovat Oulaskankaan sairaalassa työskentelevät tehyläiset ammattiosaston jäsenet mukaan lukien linjaus. Jäseniä on noin 200 henkilöä.

Alajaoston tarkoituksena on toimia tiedon välittäjänä jäsentensä ja ammattiosaston välillä sekä vahvistaa jäsentenn edunvalvonta. Alajaosto järjestää paikallista toimintaa sekä osallistuu monenlaisen virkistystoiminnan tukemiseen. Jäsenet osallistuvat myös ammattiosaston koulutuksiin, jäseniltoihin, retkiin ja kokouksiin. 

Alajaoston toimintaa ohjaa sen valitsema hallitus.

 

 

Alajaoston hallitus kaudelle 2020-2022

Puheenjohtaja Tuija Loukkola sairaanhoitaja, yhteispäivystys
p. 040 7200 132, tuija.loukkola(a)ppshp.fi

hallituksen jäsenet 

Marjut Holappa
Minna Krapu
Kaisu Huhtakangas

hallituksen yleisvarajäsenet
Kirsi Hannus
Reeta Rankinen
Kaija Vuolaspuro